Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11307797
Immoweb code : 11307797

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers

Ontdek dit lichte, vlekkeloze, instapklare appartement met 97m² woonoppervlakte op de 3e verdieping in de wijk Basilique.
Bij binnenkomst word je begroet door een ruime hal van 11m² met een praktische garderobe voor het opbergen van jassen en schoenen. De lichte woonkamer van 31 m² met zijn prachtige massieve gevernist parketvloer creëert een warme en vriendelijke sfeer. De elegante, volledig uitgeruste keuken grenst aan de woonkamer en geeft toegang tot het 1e terras, ideaal om te ontspannen in de buitenlucht.
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers (15 en 17m²) en een praktische badkamer, die praktisch en elegant combineren. Als extra bonus is er de mogelijkheid om een garage als optie aan te schaffen (€25.000), wat een onmiskenbare aanwinst is in termen van gemak en opslag.
Ideaal gelegen dicht bij scholen, winkels en met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, zal deze woning je verrukken met zijn ruimte, perfect onderhoud om je een rustig leven te bieden met alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Neem contact op