Appartement te koop

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 10972797
Immoweb code : 10972797

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

VERKOCHT! Gelijkvloers app. met tuin en garage

VERKOCHT! Op een centrale locatie in Mortsel, op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen en verbindingswegen, vinden we dit op te frissen gelijkvloers hoekappartement met 1 slaapkamer, tuin, garage én oprit voor 2 auto's!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het kleinschalige gebouw van 2 verd. De inkomhal van het appartement is voorzien van een vestiaire en gastentoilet en geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer op laminaat. Aansluitend vinden we de keuken die voorzien is van een elektrische kookplaat met dampkap en oven, spoelbak en voldoende bergruimte.
De badkamer heeft een lavabomeubel, inloopdouche en handdoekradiator. Achteraan is de slaapkamer met zicht op de groene tuin van 100m²waar u de volledige dag zon heeft! Verder is er nog een garage welke vooraan beschikt over een oprit voor 2 auto's! Tenslotte is er nog een handige kelderberging (+/- 4m²).

Het appartement heeft overal dubbele beglazing en is asbestveilig. Het dak werd in 2020 geïsoleerd met 12cm PUR. De elektriciteit is conform.

Praktische informatie:
·Gem. kosten : €200 p/m (provisie verwarming en water, blokpolis, onderhoud, minuterie, beheer)
·EPC: 350 kWh/m²
·Garage verplicht aan te kopen € 22.500
·Beschikbaar: huurovereenkomst te respecteren
·P-score (perceelscore): score D
·G-score (gebouwscore): score C

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 03-449 42 41 of mail ons via [email protected].

Neem contact op