Appartement te koop

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11021992
Immoweb code : 11021992

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

VERKOCHT !! Ruim 2-slpk app met 3 terrassen, garagebox én un

VERKOCHT !! Uitstekend gelegen in de Deurnestraat te Mortsel, vinden we dit ruim 2-slpk appartement met 3 terrassen, garagebox (bij aan te kopen) en een unieke parktuin!

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift of trap naar de 5e verdieping. We stappen binnen in de ruime inkomhal met vestiaire van waaruit we toegang hebben tot de woonkamer welke toegang geeft tot de eerste 2 terrassen! Aansluitend vinden we de keuken welke voorzien is van de nodige toestellen en heel wat bergruimte. Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 mooie slaapkamers met toegang tot het Zuidoost geörienteerde terras met zicht op het park. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabo met spiegelkast en de aansluiting voor het wasmachine. Het toilet is apart.

Bij het appartement hoort ook nog een praktische kelderberging en 2 ondergrondse fiets staanplaatsen.
De ondergrondse garagebox is verplicht mee aan te kopen voor €14.000 euro.

Maandelijkse kosten bedragen €130 (onderhoud tuin en gebouw, poetsen gang, provisie water, syndicus, blokpolis, minuterie, lift) + €20 (reservefonds)
EPC: 198 kWh/m², P-score: D, G-score: C

Algemeen: Terrassen volledig vernieuwd, lift conform, individuele verwarming op gas, individuele meters, dubbele beglazing, verlichting gemene delen volledig vernieuwd (2015), dak vernieuwd en geïsoleerd (2016), vernieuwde parlofonie (2017), nieuwe condensatieketel, schouwen reeds vernieuwd, moge

Neem contact op