Appartement te koop

359500€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11117051
Immoweb code : 11117051

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

2- slaapkamer appartement in recent gebouw (2015) met pracht

Het appartement is gelegen op de grens tussen Mortsel en Berchem nabij alle faciliteiten. De Fruithoflaan verzekert enerzijds een vlotte verbinding per wagen via grote verbindingswegen en anderzijds een vlotte verbinding met het openbaar vervoer (trein, tram en bus). Supermarkten, bakkers en vele winkels bevinden zich op wandelafstand.

Indeling:

Het appartement is gelegen op de gelijkvloers. Via de inkomhal betreedt u de leefruimte die dankzij grote raampartijen geniet van veel lichtinval en zicht op de privatieve tuin. De grote schuiframen zorgen in de zomer dat de tuin een verlengde is van de living. De open keuken is voorzien van ontbijtbar en alle benodigde toestellen. Het appartement is voorzien van 2 volwaardige slaapkamers waarvan één met ingemaakte dressing. De ruime badkamer is ingericht met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en handdoekradiator. Verder is er nog een apart toilet met handenwasser en een berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

Op de -1 bevindt zich een gemeenschappelijke fiestenberging en is er een garagebox beschikbaar welke apart aangeboden wordt voor €45.000,-.




Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op