Appartement te koop

199000€

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11150337
Immoweb code : 11150337

Overzicht

1 slaapkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinig, licht en gerieflijk 1-slaapkamer appartement

Dit appartement beschikt over een open keuken met kookeiland, ideaal voor wie graag kookt en tegelijkertijd in contact wil blijven met gasten of familie. De inloopdouche in de moderne badkamer biedt ultiem comfort en gemak.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 60 m² en bestaat uit een gezellige living met open keuken, een apart toilet, een gerieflijke berging met wasplaats, een moderne douchekamer met handdoekradiator, een comfortabele slaapkamer en een terras waar je kunt genieten van de buitenlucht met avondzon.

Met elektriciteit conform, een videofoon en een kamerthermostaat, is dit appartement instapklaar. Bovendien zijn de vaste kosten in het gebouw laag, slechts ongeveer €200 per jaar.

Het gebouw dateert uit 1960 maar werd volledig energetisch gerenoveerd, waardoor het voldoet aan alle hedendaagse normen van comfort en veiligheid. Het EPC bedraagt slechts 98 kWh/m², wat wijst op een zeer energiezuinige woning.

Dit appartement is beschikbaar bij akte en biedt een unieke kans om te genieten van stedelijk en zeer goed bereikbaar wonen in alle comfort. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Neem contact op