Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 11337069
Immoweb code : 11337069

Overzicht

2 slaapkamers
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Op te frissen appartement (78m²) op gunstige locatie!

Op te frissen appartement (78m²) voorzien van twee slaapkamers en terras biedt tal van mogelijkheden voor starters of als investering!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, terras, badkamer, masterbedroom, gastenkamer, bergplaats, kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte. De leefruimte is voorzien van een afgesloten bergplaats. De leefruimte geeft alsook toegang tot de deels-geïnstalleerde keuken die mogelijkheden beidt, ook geeft deze toegang tot het terras. De badkamer is voorzien van een douche, wasmeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt over een ruime masterbedroom en een gastenkamer. Tot slot heeft het appartement nog een ruime kelderberging. Het appartement dient gerenoveerd te worden maar biedt tal van mogelijkheden voor jonge starters of voor investeerders.

Kortom: Op te frissen appartement (78m²) op gunstige locatie te Mortsel ideaal voor starters of als investering!

Bijzonderheden:
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- terras
- opbrengsteigendom

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv,
EPC: 357kWh/m²/jr Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Neem contact op