Appartement te koop

279000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11337079
Immoweb code : 11337079

Overzicht

3 slaapkamers
11 badkamers
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Ruim appartement (112m²) met 3 slaapkamers en autostaanplaat

Prachtig appartement (112m²) voorzien van 3 slaapkamers en staan terras met ondergrondse autostaanplaats (mogelijkheid tot aankoop t.w.v. € 25.000) op toplocatie te Mortsel!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal maar groen omgeven, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, mastebedroom, gastenkamer, derde kamer, badkamer, kelderberging, autostaanplaats (mogelijkheid tot aankoop t.w.v. € 25.000)
Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiairekast die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte op volle eiken parket met toegang tot het staanterras. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. De nachthal geeft ons toegang tot een ruime masterbedroom, een ruime gastenkamer en een derde kamer met mogelijkheden (dressing/bureau). De gerenoveerde badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Tot slot is er ook nog een ruime kelderberging aanwezig en een autostaanplaats mogelijkheid tot aankoop t.w.v. € 25.000.
Kortom: Prachtig appartement voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel! Ideaal als investering!
Bijzonderheden:
- prachtig appartement
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- Cv-installatie HR condensatie
- autostaanpl

Neem contact op