Appartement te koop

289000€

3 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11337085
Immoweb code : 11337085

Overzicht

3 slaapkamers
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Ruim appartement (99m²) met drie slaapkamers en terras op to

Ruim appartement (99m²) met drie slaapkamers, terras en dubbele garagebox (mogelijk bij aan te kopen t.w.v. € 40.000) op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, terras, gastenkamer (1), gastenkamer (2), badkamer, kelderberging en dubbele garage (mogelijk bij aan te kopen t.w.v. €40.000).

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van vestiairekast en gastentoilet die toegang biedt tot de ruime, lichtrijke leefruimte met sierhaard. Via de lichtrijke leefruimte kom je in de keuken, volledig geïnstalleerd. De inkomhal biedt ons verder nog toegang tot het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom, met terras en twee gastenkamers. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er een kelder en dubbele garage (mogelijk bij aan te kopen t.w.v €40.000).

Kortom: Ruim appartement (99m²) voorzien van alle comfort op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- terras
- lift aanwezig
- dubbele beglazing met aluminium-profielen
- geïsoleerd dak
- dubbele garage (mogelijk bij aan te kopen t.w.v. € 40.000)

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 200 kWh/m²jaar


Neem contact op