Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11354776
Immoweb code : 11354776

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Hoekappartement met veel lichtinval en 2 slpks

Dit zeer licht hoekappartement (80m²) met uitzicht op het groene weiland op de hoek van de Lourdeslaan en de Molenlei is gelegen op de grens van Mortsel en Edegem. Het is ideaal gelegen met vlakbij scholen, winkels en alle vormen van openbaar vervoer (bus, tram, trein).
Goede verbindingen met Antwerpen – Brussel via de oprit van de E19 & A12. Het dak werd vernieuwd en is geïsoleerd, de verwarmingsketel werd 8 jaar geleden vernieuwd.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping rechts en is te bereiken via trap. U komt binnen door de inkomhal, die toegang geeft tot alle ruimtes.

De living is op parket. De keuken is ingericht met kasten en toestellen (oven, kookvuur, dampkap, koelkast met diepvriezer, dubbele spoeltafel) en heeft aangrenzend een klein terras.
Het appartement heeft 2 slaapkamers: één master bedroom van 14m² met een ingemaakte kast op laminaat en een tweede slaapkamer van 8m².
De badkamer is uitgerust met een ligbad-douche , lavabo en een toilet.

Half-ondergronds is er nog een zeer ruime berging, die dienst doet kelder en wasplaats. Hier kunnen ook fietsen gestald worden.

EPC: 368 Wh/m²
P-score : A
G-score : A

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via [email protected]

Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt.
Meer info over Mortsel? Bezoek www.woneninmortsel.be .

Neem contact op