Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11356363
Immoweb code : 11356363

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Op te frissen 2 slpk. appartement in groene buurt

Op een mooie groene locatie in Mortsel, vinden we dit op te frissen appartement op de 4de verdieping van residentie Vlinderhof.

Via de centrale inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift naar de 4de verd.. Via de gepantserde voordeur betreden we het app. via de ruime hal met vestiairekast, apart toilet met handenwasser en berging. Dankzij de vele glaspartijen is er een doorkijk doorheen het volledige appartement wat een ruim en licht gevoel geeft.
De aangename L-vormige living is voorzien van een groot schuifraam en een openhaard. Aansluitend vinden we de vernieuwde ingerichte keuken op een leuke terrazo-vloer en voorzien van een inductievuur, combi-oven, vaatwasser en ijskast met vriezer. De ramen in de keuken werden reeds vernieuwd (HR-glas). Zowel living als keuken geven toegang tot het heerlijke zonneterras (+/-8m²) met een mooi zicht op het groen!
Achteraan vinden we de 2 slpks (15m² en 11m²) beide met ingemaakte kasten en toegang tot het 2de terras (+/-6m²) welk opnieuw van een aangenaam groen uitzicht geniet! De badkamer tot slot is uitgerust met een bad/douche, handdoekradiator en een grote lavabo met veel kastruimte.
Op de ondergrondse verdieping beschikt het app. nog over een handige kelderberging.

-> Lichtrijk op te frissen app. in verzorgd gebouw waar reeds veel zaken vernieuwd werden: lift conform, terrassen en gevels recent vernieuwd, dak vernieuwd en geïsoleerd.

nuttige informatie:
*EPC: 205 kWh/m²
*P

Neem contact op