Appartement te koop

295000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11358261
Immoweb code : 11358261

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Sfeervol hoekappartement op 7de verdieping

Op een mooie groene locatie in Mortsel, vinden we dit sfeervol instapklaar 2-slpk hoekappartement met prachtige uitzichten.

Via de centrale hal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift naar de 7de verdieping. We stappen dit dakapp. binnen in de ruime hal met apart toilet met handenwasser en berging. De aangename en lichte woonkamer op massief eiken parket (+/-35m²) heeft een werkende openhaard. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken met een kookvuur, oven en ijskast met vriezer. Hier is ook plaats voorzien voor de wasmachine en droogkast. Zowel de woonkamer als de keuken geven toegang tot het heerlijke zonneterras (+/-8m²) met een weids zicht op het groen!
De vernieuwde ramen zijn van aluminium met hoogrendementsglas.
Via de inkomhal komen we achteraan tot de 2 slpks (15m² en 11m²) beide met ingemaakte kasten en directe toegang tot het 2de terras (+/-6m²) met opnieuw een aangenaam groen uitzicht De vernieuwde badkamer in marmerlook is uitgerust met een mooie inloopdouche en wastafel.
Op de ondergrondse verdieping beschikt het app. nog over een handige kelderberging (4m²)

-> Lichtrijk instapklaar app.: lift conform, terrassen en gevels recent vernieuwd, dak vernieuwd en geïsoleerd, ramen vernieuwd.

nuttige informatie:
*EPC: 317 kWh/m² (geen renovatieverplichting)
*P-score: D, G-score: A
*bew. oppervlakte: 98m² (volgens EPC)
*asbestveilig
*stedenbouw en EK in aanvraag

Tel: 03-449 42 41 of ha

Neem contact op