Appartement te koop

* 195000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 9750718
Immoweb code : 9750718
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement (99m²) met twee slaapkamers en veranda!

Op te frissen appartement (99m²) voorzien van 2 slaapkamers en veranda/overdekt terras, gelegen op centrale ligging te Mortsel!

Ligging: Gelegen op centrale ligging te Mortsel centrum nabij, openbaar vervoer, winkels, scholen, horecazaken, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, nachthal, badkamer, masterbedroom, gastenkamer, overdekt terras en kelderberging

Beschrijving: U betreedt het ruime appartement (99m²) via de inkomhal voorzien van gastentoilet, die toegang biedt tot de ruime leefruimte met veel natuurlijk lichtinval. Aangrenzend bevindt zich de deels-geïnstalleerde keuken met een authentiek karakter. Verder heeft u toegang tot de badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. Overigens beschikt het appartement nog over een riante masterbedroom met veranda/overdekt terras met mogelijkheden en een zeer ruime gastenkamer. Het appartement dient opgefrist te worden maar biedt wel tal van mogelijkheden door haar ligging, ruimte en natuurlijke lichtinval!

Kortom: Renovatieproject met mogelijkheden ideaal voor starters of als investering!

Bijzonderheden:

- toplocatie
- dubbele beglazing met PVC-profielen
- lichtrijk

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC 294kWh/m²jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op