Appartement te koop

220000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 10480171
Immoweb code : 10480171

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Mooi 1 slaapkamer appartement

Zeer mooi en licht appartement van 66 m² inclusief terras van 11 m², direct aan het water, tegenover het strand van Amée. 1 slaapkamer met 2 erkers op een spectaculair uitzicht van 180° op de Maas. Uitzonderlijk eigendom van hoge standing, rustig, goed onderhouden. Lage gemeenschappelijke kosten. Op de 2e verdieping van de "Beau Rivage". Grote woonkamer, open en zeer helder, 2 zonnige ramen met uitzicht op het water. Grote ingerichte keuken. Badkamer met bad/douche. Wifi via glasvezel. PEB "B". Privé verwarming, elektriciteit en water met individuele meter. Uitstekende akoestische isolatie. Toegang tot fietsenstalling. Gratis parkeren en gemakkelijke toegang aan de kant van de Maas, tegenover het strand van Amée.

Gemakkelijke toegang tot de beste scholen, winkels en restaurants in het centrum.
Ga naar de supermarkten en naar het centrum van Namen zonder de hallage, de rand van de Maas, te verlaten. Het is een plezier om te wandelen, te scooteren of te fietsen.

Alle voordelen van het stadscentrum zonder de nadelen, in een luxe gebouw en in contact met de natuur.

Een chique wijk van Namen, aan de oevers van de Maas. Alle voordelen van het stadscentrum zonder de nadelen, in een luxueus gebouw en in contact met de natuur.

Bezichtiging op afspraak op Zaterdag om 11 uur.
Schrijf ons of laat een stem achter met uw e-mail en telefoonnummer.
Doe een bod vanaf 220.000 €.
Zonder agentschap

Neem contact op