Appartement te koop

1 slaapkamer 35 vierkante meters

Immoweb code : 11011475
Immoweb code : 11011475

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
35 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT - Vos Agences - Vastgoed in de Ardennen

VERKOCHT Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne presenteert deze aangename gemeubileerde studio van 35m² met balcon en met een prachtig uitzicht op het zuiden en op de natuur. Naast een adembenemend uitzicht, is de woning volledig gerenoveerd (raamkozijnen, keuken, doucheruimte, vloerbedekking, nieuwe elektrische convectoren van topkwaliteit, verwarming en airconditioning via een individuele warmtepomp, enz.) en is er bijzondere aandacht besteed aan de geluids- en warmte-isolatie. De woning heeft een zeer praktisch uitschuifbaar bed! Ideaal als investering of voor wie op zoek is naar een praktische en onderhoudsvrije tweede woning in onze mooie streek.

De residentie Nanfurnal is gelegen in een groene omgeving met een gemeenschappelijk groen park, op de heuvel van het charmante dorpje Nassogne, bekend om zijn handwerk en wandelroutes.

Opmerkingen: PVC ramen met dubbele beglazing - hoge kwaliteit opslag - verwarming en airconditioning systeem via individuele warmtepomp - elektriciteit conform tot 2038 - open haard met de mogelijkheid van verwarming met hout/pellets binnen de residentie.

Prijs: 99.000 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars).

Neem contact op