Appartement te koop

1 slaapkamer 77 vierkante meters

Immoweb code : 10603897
Immoweb code : 10603897

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

1,5 slpk nieuwbouwapp in hartje Ninove (Savooipleintje)

Ben je op zoek naar een rustig gelegen nieuwbouwappartement in hartje Ninove? Gevonden!

Residentie Savooipleintje is een energiezuinig en kwalitatief nieuwbouwproject, in een kleinschalig gebouw van 9 appartementen, gelegen in het centrum van Ninove. Dankzij zijn centrale, doch rustige ligging bevindt het zich op wandelafstand van winkels (waaronder het Ninia shoppingcentrum), horeca en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn uitermate energiezuinig met een EPB peil tussen 27 en 29 en komen in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% in plaats van 21%!Ze worden uitgerust met grote zuidwest gerichte zonneterrassen, vloerverwarming, een warmtepomp, een geïnstalleerde keuken en sanitair.
De residentie beschikt over zonnepanelen, een lift en een gemeenschappelijke berging en fietsenstalling. Het aankopen van een overdekte autostaanplaats met eventuele laadpaalaansluitingen behoren tot de mogelijkheid.

Indeling APP 2.3:
Met zijn bewoonbare oppervlakte van 76,80m² beschikt dit appartement over een inkomhal, een ruime leefruimte met halfopen keuken (oven, vaatwasser…) en enorm veel natuurlijke lichtinval, 1 slaapkamer, bureau, badkamer, berging/wasplaats en een groot zuidwest gericht terras.

Oplevering voorzien oktober 2023.
Gebouwd conform de Wet Breyne.

Neem contact op