Appartement te koop

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 10507799
Immoweb code : 10507799

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

STIJLVOL EN INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET ZEEZICHT

Maak kennis met deze gloednieuwe eigendom in ‘Residentie Victoria’. Dit prachtige moderne appartement, gesitueerd aan de Oostendse Oosteroever bevindt zich op een exclusieve locatie, op slechts een paar honderd meter afstand van het strand en de kade, de tramhalte en nabij de ‘Royal Ostend Golf Club’. Omgeven door een prachtig natuurdecor, is dit de ideale uitvalsbasis voor de wandel -en fietsfanaten. Het centrum van Oostende is eenvoudig te voet bereikbaar door de nabijheid van de (gratis) veerdienst.

Het appartement op de vijfde verdieping heeft een woonoppervlakte van ca. 90m², 2 slaapkamers en 2 terrassen van gezamenlijk ca. 35m² die uitkijken op een mooi aangeplante binnentuin, Fort Napoleon, de Haven van Oostende en een zijdelings zeezicht.

Dit is een zeer energiezuinige woonst dankzij een hoog rendement gascondensatieketel en HR-beglazing. De elektrische installatie is conform aan het AREI gekeurd. Met veel gevoel voor smaak werd gekozen voor een stijlvolle en tijdloze afwerking. De keuken is strak en praktisch met AEG-keukentoestellen voorzien, de living en slaapkamers werden gezellig aangekleed met een massief parket (Franse eik).

Dit appartement heeft een lichtrijk karakter. Het ontwerp omvat een strak concept met niet alledaagse glaspartijen, gekenmerkt door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter.

Gebruiksgemak is gegarandeerd! Zo beschikt de residentie over een fietsenberging en een lift. Alle raamdecoratie en verlichting...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op