Appartement te koop

* 700000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 10665035
Immoweb code : 10665035
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Residentie Portimao Kaaistraat 27 appartement 06.01

Magnifiek appartement gelegen op de 6de verdieping in residentie Portimao. Dit appartement beschikt over een schitterend terras die zuidelijk gelegen is. Deze komt aan twee kanten rondom de woonkamer en open keuken. Op deze manier wordt er enorm veel licht gecreëerd in het appartement. Daarnaast bestaat het appartement uit twee zeer ruime slaapkamers, die beiden voorzien zijn van een eigen badkamer. Naast de twee slaapkamers is er ook nog een aparte bureauruimte, die ook gebruikt kan worden als logeerkamer. Het terrasje vooraan beschikt over een bergruimte, zodat u ook uw buitenmateriaal kan opbergen. Apart toilet in het appartement en ook een ruime berging

Welkom bij Residentie Portimao - een gloednieuwe residentie gelegen in het bruisende hart van Oostende, op de hoek van de Kaaistraat met de Ooststraat. Met 31 stijlvolle en ruime appartementen bieden we voor elk wat wils, van studio's tot 2- en 3-slaapkamerappartementen.

Extra bergruimte aan te kopen in de kelder of op de gelijkvloers. De appartementen beschikken over warmtepompen en voldoen zo aan de nieuwste regelgeving! Zeer ruime fietsenstalling op de gelijkvloers + 2 gemeenschappelijke afvalbergingen.

Of je nu op zoek bent naar een investering of een permanente woonplek, Residentie Portimao is de perfecte keuze. Onze appartementen zijn ontworpen met zowel stijl als comfort in gedachten en beschikken over moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Bovendien is de locatie van Residentie Portimao onovertro…

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op