Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11291878
Immoweb code : 11291878

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Instapklaar 2 slaapkamer appartement vlakbij het centrum ...

Bent u op zoek naar een prachtig gerenoveerd appartement dat klaar is om meteen in te trekken, op loopafstand van de zeedijk, winkels en openbaar vervoer? Dit heldere appartement, gelegen op de vierde verdieping en bereikbaar via een lift, biedt het allemaal!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met een apart toilet, die leidt naar de royale woonkamer met een gezellige sfeerhaard. De woonkamer, voorzien van een parketvloer, vloeit naadloos over in de open, volledig uitgeruste keuken, compleet met alle benodigde apparatuur (Softclose keukenkasten, inductiekookplaat, microgolfoven, vaatwasser, oven, koelkast met diepvriesvak - AEG). Naast de keuken bevindt zich een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamers zijn op maat gemaakte inbouwkasten aanwezig.

Het appartement beschikt over twee lichte slaapkamers (16m² en 13m²), waarvan één toegang biedt tot het terras met een prachtig uitzicht. Verder is er een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met natuurstenen blad en een spiegelkast, evenals een handdoekdroger.

Extra troeven:
+ Gunstige EPC-score A
+ RUIM appartement met OVERVLOEDIGE LICHTINVAL
+ Volledig GERENOVEERD en klaar om in te trekken
+ MODERNE keuken en badkamer
+ Onmiddellijk beschikbaar na ondertekening van de akte

Renovatieplicht: nee

Neem contact op