Appartement te koop

449000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11296951
Immoweb code : 11296951

Overzicht

4 slaapkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Opbrengsteigendom met stabiel rendement te Oostende

Dit appartementsgebouw met 3 verhuurde appartementen biedt een uitstekende kans op een stabiel rendement. Het gebouw is goed onderhouden doorheen de jaren. Alle appartementen zijn verhuurd en het gebouw behaalt een brutorendement van 5,1%. Dit biedt een aantrekkelijke kans op een vast inkomen en stabiel rendement. De elektriciteit is gekeurd en conform, er geldt bovendien geen renovatieverplichting voor de appartementen. Uitstekende ligging, op wandelafstand van alles wat de Koningin der Badsteden te bieden heeft: zeedijk, Wellingtonrenbaan, zwembad, golf, openbaar vervoer, winkels etc.

Indeling:
Glvl - gemeenschappelijk: Inkomhal, toegang kelder, tellerkast, en traphal.
Glvl– appartement (81 m²): Gang, keuken, badkamer met toilet, berging, leefruimte en slaapkamer; privatief gebruik tuin.
1e verdieping - appartement: Leefruimte, keuken/eetkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, berging; terras aan achterzijde.
2e verdieping - duplexappartement: badkamer, 2 ruime slaapkamers, open leefruimte, keuken; terras aan voorzijde met vrij zicht.

Als u op zoek bent naar een renderende belegging, dan is dit appartementsgebouw een uitstekende keuze. Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft, bekijk de virtuele tour voor een eerste impressie.

Neem contact op