Appartement te koop

695000€

4 slaapkamers 298 vierkante meters

Immoweb code : 11336740
Immoweb code : 11336740

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
298 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Karaktervol luxueus duplexappartement in hartje Oostende

Karaktervol duplexappartement in hartje Oostende

Pal in het centrum van de stad, op een boogscheut van het strand en alle faciliteiten (winkels, restaurants,…) treffen we dit prachtige duplexappartement aan. Het appartement beslaat de 1e en 2e verdieping van een authentieke herenwoning en werd met de nodige klasse gerenoveerd. Hierbij werd aandacht geschonken aan de afwerkingsgraad alsook het wooncomfort.
Het pand geniet een logische indeling en heeft tal van troeven.
Op de eerste verdieping heeft u liefst vier volwaardige slaapkamers, waarvan één ingericht als dressing met tal van inbouwkasten. De master bedroom is ruim en heeft een en suite badkamer (wastafel & douche). Tevens is er vanuit deze slaapkamer toegang tot een eerste terras.
De badkamer werd luxueus afgewerkt; zo is er niet alleen een relaxatiebad, ook is er een zeer ruime dubbele inloopdouche en een infraroodcabine als kers op de taart.
De tweede verdieping biedt eerst en vooral plaats aan een royale leefkamer. Hier heeft u niet alleen een aparte eethoek, er zijn meerdere zithoeken met tal van mogelijkheden. Ook hier heeft u toegang tot een groot terras. De leefkamer vloeit naadloos over in de open keuken. Hier is er tal van werk-en bergruimte, en werd er hoogwaardige apparatuur geïnstalleerd. Via de trap bereikt u nog een loungehoek op de mezzanine, de perfect plek om in alle rust te verpozen. In de nok van het gebouw werd een derde terras aangelegd, dankzij de overkapping ervan kunt u hier zelfs op een…

Neem contact op