Appartement te koop

280000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11344830
Immoweb code : 11344830

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Trendy appartement met frontaal/lateraal zeezicht te Ravers…

Welkom in dit charmante twee slaapkamer appartement, gelegen aan de Zeelaan 66 in het bruisende Raversijde, waar het strand je achtertuin is. Dit eigentijdse appartement combineert een trendy interieur met een adembenemend lateraal zeezicht, recht vanaf je eigen terras.
Het gebouw straalt trots uit met een gloednieuwe gevel, ramen en dak, waardoor je niet alleen kunt genieten van een modern design, maar ook van gemoedsrust wetende dat alles in topconditie is.
Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt met het geluid van de golven en de geur van de zee in de lucht. Geniet van je koffie op het terras terwijl je de zon ziet opkomen over de horizon, of ontspan met een goed boek terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de golven.
Of je nu op zoek bent naar een pied-à-terre voor je vakanties aan zee, een investeringsmogelijkheid met verhuurpotentieel, of een permanent toevluchtsoord waar je altijd kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, dit appartement biedt het allemaal.
Mis deze kans niet om de ultieme kustervaring te beleven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige appartement aan de Zeelaan 66.
Troeven:
*Lateraal zeezicht: Geniet van het prachtige uitzicht op zee vanaf het terras.
*Trendy interieur: Stijlvol ingericht voor comfortabel wonen.
*Uitstekende staat: Gebouw is recent gerenoveerd en voldoet aan moderne normen.
*Strand nabijheid: Slechts een steenworp verwijderd van het strand.
*Veelzijdigheid: Ideaal al…

Neem contact op