Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11346088
Immoweb code : 11346088

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers op steenworp van het stran…

Van harte welkom in Residentie Copernicus in de Torhoutsesteenweg 7 te Oostende!

Het gebouw waar het eigendom zich bevindt onderging een volledige metamorfose in 2020! De volledige collectieve verwarmingsinstallatie werd vervangen (tot de stijgleidingen toe!), de voorgevel werd onder handen genomen, de lift kreeg de nodige aanpassingen en het dak werd geïsoleerd met als resultaat dat we op dit gunstige EPC resultaat terechtkomen, zijnde label-C.

Het appartement zelf is ruim te noemen met zijn 89 vierkante meter bewoonbare oppervlakte! Ook de indeling is logisch met een ruime inkomhal welke verbinding voorziet aan alle ruimten in het eigendom zijnde beide slaapkamers, een berging, apart toilet, badkamer en de leefruimte met aparte keuken.

De centrale doch vlot bereikbare ligging van het appartement is een troef te noemen, Doordat het appartement zich op de zesde verdieping situeert heeft u geen last van enige geluidshinder welke de straat zou kunnen geven. In de straat heeft u een slagerij, het strand is slechts 240m stapvoets te bereiken en het centrum van Oostende is slechts op een steenworp van het eigendom.

Het appartement heeft nood aan een opfrisbeurt waardoor het in te richten valt naar uw eigen stijl welke de mogelijkheden oneindig maakt.

Bent u op zoek naar een ruim twee slaapkamer appartement met centrale ligging, dicht bij het strand maar toch net niet in dat drukke centrum?

Aarzel niet ons te contacteren!


1) Stedenbouwkundige bestemming

Wg: Woongebie…

Neem contact op