Appartement te koop

289000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11371370
Immoweb code : 11371370

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement op wandelafstand van Zeedi…

Recent (2019) werd dit appartement volledig onder handen genomen. Bij de grondige renovatie werden alle leidingen vernieuwd (water, verwarming, elektriciteit), alsook de vloeren, binnendeuren en radiatoren zelf.
U geniet hier van een topligging: centraal tussen het Wapenplein en het Mijnplein heeft u hier alle winkels, supermarkten en horeca binnen handbereik. Ook de Zeedijk en de Visserskaai bereikt u in een mum van tijd.
Via de gepantserde veiligheidsdeur betreedt u het appartement. Hier heeft u alvast een open hall, met gastentoilet en ruime vestiairekast. De leefkamer is tevens zeer ruim en geniet een mooie lichtinval doorheen de dag. Aanpalend is er de half-open keuken. Deze is volledig ingericht met een afwasmachine, brede keramische kookplaat, geïntegreerde oven en microgolf, ruime koelkast en diepvriezer – alsook is er een ontbijthoek en aansluitende ruime berging. In de berging is er een aansluiting voor uw was-en droogmachine.
Aan de achterzijde bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, elk met toegang tot het terras.
De ruime badkamer is luxueus uitgerust met een ligbad, grote douche met regensproeier en geïntegreerde UV/IR zonnestraler, toilet, en een afgescheiden hoek waarin was-en droogkast op elkaar gestapeld niet visueel storen.
Daarenboven is er de mogelijkheid tot overname van het huurcontract van een ondergrondse ruime garagebox op het mijnplein inclusief plaats voor 2 fietsen en met privatieve toegang.
Tot slot is er de mogelijkheid tot (gedeeltelij…

Neem contact op