Appartement te koop

169500€

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 11401466
Immoweb code : 11401466

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Eenslaapkamerappartement in recent gebouw 2011

Ontdek het perfecte toevluchtsoord aan de kust in Mariakerke! Dit charmante gemeubeld appartement biedt een ideale mix van comfort en locatie. Met een ruime slaapkamer, een gezellig terras en een moderne inrichting, is dit de plek waar u thuis kunt komen en ontspannen. Stap buiten en voel de zeebries terwijl u de zeedijk bereikt, slechts een steenworp verwijderd. Geniet van het gemak van recente voorzieningen in dit gebouw uit 2011. Een leven vol rust, comfort en de zeebries wacht op u in dit prachtige appartement van 50m2.Op de zesde verdieping van de residentie bevindt zich een gemeenschappelijk zonneterras waar u de hele dag heerlijk in het zonnetje kunt vertoeven.Deze woonst wordt verkocht onder het erfpachtstelsel.Wat betekent dit ? *

Lagere aankoopprijs: Omdat je alleen de constructie, niet de grond, koopt.
Lager Kadastraal Inkomen: Het KI is gebaseerd op de constructiewaarde, niet de grondwaarde.
Fiscale aftrekbaarheid van erfpachtvergoeding: Mogelijkheid tot fiscale aftrek van de erfpachtvergoeding voor alle onroerende inkomsten.

Fervente fietsers kunnen ook gebruik maken van de ruime fietsenberging in het gebouw.Ben je geïnteresseerd ?Plan dan snel uw bezoek in.059/[email protected]*Voor meer uitleg over de concrete werking van de erfpachtregeling, contacteer ons.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op