Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 68 vierkante meters

Immoweb code : 11410338
Immoweb code : 11410338

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Ontdek het beste van Oostende vanuit dit prachtige twee s...

Ontdek het beste van Oostende vanuit dit prachtige twee slaapkamer appartement op de vierde verdieping, gelegen in het bruisende hart van de stad.

Met een eigentijds interieur en een overvloed aan natuurlijk licht biedt dit appartement een oase van comfort en stijl. Geniet van de ruime woonkamer, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur aan de Belgische kust. De uitgeruste keuken nodigt uit tot culinaire creativiteit, terwijl de twee terrassen de ideale plekjes vormen om te genieten van een kopje koffie bij zonsopgang of een glas wijn bij zonsondergang.
Met twee gezellige slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of een groep vrienden om te genieten van een onvergetelijk verblijf. Stap naar buiten en verken de levendige omgeving met zijn boetiekjes, restaurants en bezienswaardigheden, allemaal binnen handbereik. Maak van dit appartement uw thuis weg van huis tijdens uw verblijf in Oostende, waar comfort, gemak en plezier samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Indeling
nachthal, apart toilet, berging met aansluiting voor wasmachine, ruime woonkamer met open keuken en aansluitend terras, badkamer met vernieuwde douche, slaapkamer 1 met aansluitend terras en slaapkamer 2. (beide kamers zijn voorzien om een dubbel bed te plaatsen)

Technieken
Elektriciteit gekeurd en conform bevonden
Verwarming op stookolie (individuele tank) via radiatoren met centraal regelsysteem
Vernieuwde lift
Geïsoleerd dak 

Extra
kelderberging om spullen op...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op