Appartement te koop

345000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 9248397

Overzicht

2 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Zuidgericht 2 slaapkamer appartement om de hoek van de Zeedi

Dit schitterende appartement met 2 volwaardige en vooral ruime slaapkamers is een uitstekende uitvalsbasis voor een tweede verblijf of vaste woonst. Zo kan je genieten van een ruime keuken met aparte eethoek, een gezellige open woonkamer, 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer met apart toilet. Het zuidgericht zonneterras met een schitterend uitzicht op de architectuur van het nieuwe Oostende en terras aan het binnenplein met zicht op het zwembad krijg je er helemaal bij!

Residentie Zeezicht is gelegen achter de hoek van de Zeedijk in Mariakerke, Oostende. Deze buurt is in volle ontwikkeling en als het ware een nieuwe stadswijk in Oostende. Een uitstekende ligging dus in de populairste badstad van België. Dankzij deze uitstekende ligging heb je toegang tot enkele openbare parkings die zich vlakbij de residentie bevinden. De dichtsbijzijnde tramhalte is op wandelafstand bereikbaar, die zorgt voor een vlotte aansluiting met het station, het centrum van Oostende of naburige badsteden.

De prijs van dit appartement is bovendien inclusief 2 bergingen in het gebouw en er is ook de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor € 40 000 excl. notaris en registratiekosten.

Neem contact op