Appartement te koop

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 7505486

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Geriefelijk 2-slaapkamerappartement met mogelijkheid tot aan

Geriefelijk 2-slaapkamerappartement zeer centraal gelegen! Openbaar vervoer is uiterst dichtbij, zo is er een bushalte net om de hoek. In de nabijheid van winkels en met een goede bereikbaarheid met toeristisch centrum van Oostende!

Dit ruim 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp. van 78m²) heeft een royale inkomhal waardoor er heel wat natuurlijke lichtinval aanwezig is. De woonkamer is tevens zeer lichtrijk door de aanwezigheid van de grote raampartijen. (PVC schrijnwerk). Woonkamer werd afgewerkt met een mooi laminaat. Keuken voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap en spoelbak. De keuken verleent toegang tot het terras vooraan. Badkamer voorzien van douchecabine, lavabomeubel en met een aansluiting voor een wasmachine. 2 ruime slaapkamers achteraan uitgevende. Eentje is voorzien van een bijkomend terras. Afzonderlijk toilet aanwezig. Blanco keuring elektriciteit!

Volgende werken werden reeds uitgevoerd in het gebouw: lift conform wetgeving en de gemeenschappelijke verwarmingsketel werd vernieuwd. Privatieve kelderberging aanwezig. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in het gebouw zelf!

Neem contact op