Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11166600
Immoweb code : 11166600

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Rustig gelegen appartement (lift aanwezig) - ideaal voor je

Goed onderhouden appartement (2002) gelegen op de 1ste verdieping in het centrum van Oudenburg, dichtbij alle winkels & openbaar vervoer. Omvat een zeer lichtrijke leefruimte met terras met open zicht, ingerichte keuken voorzien van alle toestellen, ingerichte badkamer met ligbad met douchestang en meubel met veel opbergruimte, praktische berging met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine. Verder zijn er 2 slaapkamers, telkens voorzien van cv en vlieghor aan het venster.

Kleinschalig gebouw waarbij geen grote kosten in het vooruitzicht zijn. Rustige éénrichtingstraat met voldoende parkeergelegenheid. Lift aanwezig die zelfs tot op -1 gaat - Perfect voor zware stukken te stockeren in de private kelderberging.

Dit appartement is goed onderhouden en is meteen instapklaar - Ideaal voor eigen gebruik of als investering. Gunstig EPC - niet renovatieplichtig. Geen asbest, en conforme elektriciteitskeuring!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC 124 kwh/m² - UC 3152494 - (Vg,Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24902

Neem contact op