Appartement te koop

669000€

3 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 11310961
Immoweb code : 11310961

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Loft

Ontdek dit adembenemende hoekappartement, gelegen in alle rust te Overmere-Donk, met een verbluffend panoramisch uitzicht over het serene meer. Dit juweeltje bevindt zich op de tweede verdieping van de prestigieuze villa-residentie “LA SAPINIERE”.

Stap binnen in een uitnodigende inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leidend naar een weelderige woonkamer die badend is in natuurlijk licht, met een fenomenaal uitzicht dat zich uitstrekt van de "bootjes" over de Eendenkooi tot aan de Nieuwdonk. De naastgelegen eetkamer biedt een naadloze overgang voor het creëren van onvergetelijke momenten.
De keuken is volledig uitgerust om elke culinaire behoefte te vervullen. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één momenteel isgeïntegreerd als een luxueuze dressing, waardoor het een perfecte combinatie van comfort en stijl biedt.

?Een ruime kelderberging
?100 meter privé oever
?Park van 4800 m²
?Garagebox aan te kopen binnen de residentie (prijs: 50.000€), voor het gemak van parkeren aan de lift.
?148 m² bewoonbare oppervlakte + 25 m² terras, totaal 173 m² (+ berging en garage)


Ervaar het rustige en gunstige leven in dit schitterende appartement!
Neem vandaag nog contact op met Dries De Schepper voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen. T: 0497 92 15 24 of via e-mail: [email protected]

Neem contact op