Appartement te koop

255000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11270484
Immoweb code : 11270484

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement

Génération immo heeft het genoegen u deze zeldzame opportuniteit voor te stellen in het hartje van Perwez, een lumineuze duplexwoning met aanpalende handelsruimte op het gelijkvloers, ideaal als investering of voor een leven waarin wonen en werken gecombineerd worden.
Deze charmante duplex biedt een comfortabele en functionele leefruimte, met een ruime slaapkamer, bureau, badkamer en ingerichte keuken. Twee toiletten zorgen voor extra gemak.
Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de aangrenzende commerciële benedenverdieping. Deze veelzijdige ruimte biedt een unieke kans om uw beroep uit te oefenen of uw bedrijf te starten, terwijl u op de bovenverdieping geniet van het comfort van een moderne woning.
Gelegen in het centrumvan Perwez, profiteert u van een bevoorrechte locatie, diensten en openbaar vervoer, die zowel zichtbaarheid als bruikbaarheid bieden voor uw professionele activiteit en uw dagelijks leven.
Mis deze uitzonderlijke kans niet om te investeren in uw toekomst en uw professionele en woonprojecten te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Neem contact op