Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 10091241
Immoweb code : 10091241

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

COMFORTABELE SERVICEFLAT MET ZEER RUIM TERRAS EN OPEN ZICHT

Comfortabele assistentiewoning met 2 slaapkamers en zeer ruim terras met open zicht.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping (met lift) van de moderne residentie “Botanic” in het centrum van Breendonk.

Het complex omvat moderne en gezellige gemeenschappelijke ruimtes met kantine en wasruimte. Deze fungeren binnen het complex als ontmoetingsplaatsen voor een gezellige babbel tijdens de dagdagelijkse taken of een consumptie met uw gasten. Verder is er een grootwarenhuis voorzien binnen het complex en bevinden er zich in de omgeving scholen, horeca en openbaar vervoer binnen wandelafstand.

Het appartement zelf betreft een hoekappartement waardoor men lichtinval geniet in de leefruimte vanuit verschillende gevelvlakken.In combinatie met het hogere plafond en het aansluitende ruime terras heeft men hier een enorm ruimtelijk en lichtrijk gevoel.

Verder heeft dit appartement veruit het grootste terras (23 m²!) van de residentie met wijds open zicht. Het feit dat men hier vanop de tweede verdieping uitkijkt op de omgeving geeft toch dat tikje extra aan de woonbelevenis. Bovendien geniet men hier de nodige privacy en heeft men geen enkele inkijk van de buren!

Verkoop onder btw-tarief van 12% mogelijk.

Neem contact op