Appartement te koop

225000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 11340448
Immoweb code : 11340448

Overzicht

1 slaapkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Gezellig appartementje met ruim terras en garage!

Dit gezellig appartementje op de 2de verdieping van een kleinschalige residentie is gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Ranst.

Via de inkomhal met ingemaakte vestiairekast betreed je de leefruimte met veel lichtinval. Tevens de ingerichte keuken voorzien van een eiland, keramische kookplaat, dampkap, combi- en microgolfoven, koelkast en vriesvak. De badkamer beschikt over een douche, lavabomeubel, toilet en plaats voor een wasmachine en droogkast. Het appartement heeft 1 slaapkamer die optimaal benut is met ingemaakte kasten.

Het ruim en rustig zuid-oost terras van 24 vierkante meter werd in 2023 vernieuwd (isolatie, dakbedekking, keramische terrastegels en schutting). Daarnaast beschikt het terras over een elektrische zonneluifel waardoor u zelf kan kiezen om in het zonnetje of de schaduw te genieten van het prachtige uitzicht.

De garagebox met automatische poort op afstandsbediening is voorzien van elektriciteit en wateraansluiting. Deze is verplicht mee aan te kopen voor de waarde van € 25000.

Algemene technische info:
- Elektrische keuring conform
- Asbestveilig
- Dak wordt vernieuwd tijdens de zomer van 2024 met positieve invloed op de EPC
- Ramen in PVC schrijnwerk met dubbele beglazing
- Vooraan velux ramen met vliegenramen en elektrische rolluiken
- Individuele centrale verwarming op aardgas (Vaillant 2019)

GEEN IMMO AUB

Voor meer informatie en/of een bezichtiging,
contacteer mij via 0470/22 18 09 of [email protected]

Neem contact op