Appartement te koop

* 375500€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11073116
Immoweb code : 11073116
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueus appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen te Reti

Luxueus appartement met 2 slaapkamers en terras te Retie. 

Ontdek de luxe van modern wonen in Residentie "Bempdekeshof", een exclusief nieuwbouwproject in het centrum van Retie. Deze stijlvolle, maar kleinschalige residentie omvat 6 ruime appartementen, elk met een unieke combinatie van comfort en energie-efficiëntie.

Dit exclusieve appartement van 100m² op de 2e en bovenste verdieping kenmerkt zich door 2 terrassen van elk circa 16m². Met een inkomhal, zithoek, eethoek, een volledig geïnstalleerde keuken die naar eigen wens te kiezen is bij onze keukenleverancier, berging, toilet, 2 slaapkamers, en een badkamer, is dit appartement een droom voor liefhebbers van buitenruimte en uitzicht. Tenslotte is er een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen. 

Het appartement werd ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, uitgerust met hoogrendementsbeglazing, superieure isolatie, ventilatie type D, warmtepomp met vloerverwarming én zonnepanelen. Tot slot heeft u ook de flexibiliteit om de afwerking van uw appartement aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeur.

*Prijzen zijn excl. 12% registratierechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructiewaarde (6% indien voldaan aan voorwaarden, meer info kan u hier vinden). De prijzen zijn ook excl. kosten basisakte, aansluiting nutsvoorziening notariskosten.
Een kopie van de plannen en het lastenboek kan op aanvraag verkregen worden.

Dit pand maakt deel uit van het project Kerkhofstraat 63-65

Neem contact op