Appartement te koop

298000€

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 11393535
Immoweb code : 11393535

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent, energiezuinig appartement met één slaapkamer

Welkom in Rotselaar! Langs de Vijfde Liniestraat kan je deze nieuwe residentie (project Zilverwit) terugvinden. Een ideale locatie door de nabijheid van alle voorzieningen zoals supermarkten, openbaar vervoer, apotheek, bakkers, horecazaken... én op een boogscheut van de autosnelweg (E314).

Langs de linkerkant van het gebouw bereik je via de vaste trap of de lift de eerste verdieping waar de ingang van het appartement zich bevindt. Je treedt binnen via de inkomhal met voldoende plaats voor vestiaire en loopt zo door naar de ruime leefruimte. De woonkamer is meer dan voldoende ruim om zowel een gezellige zithoek als eetplaats te creëren en beschikt bovendien over grote raampartijen die voor een overvloed aan lichtinval zorgen. Via het schuifraam bereik je het terras, gelegen aan de achterkant van het gebouw. De keuken is volledig geïnstalleerd en omvat aansluitend een handige berging. De ruime slaapkamer ligt vooraan het gebouw met annex een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche.

Een extra troef is de ondergrondse autostaanplaats dewelke inclusief de prijs is (het is mogelijk aan te kopen zonder parking).

Het appartement is in prima staat en kan onmiddellijk bewoond worden. Ook als investering is dit een opportuniteit!

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse!

Neem contact op