Appartement te koop

349000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11220195
Immoweb code : 11220195

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Klassevol 2 slaapkamer app. (bj. 2020) in centrum Ruiselede!

Klassevol appartement op het eerste verdiep met 2 slpk. en 2 terrassen in Ruiselede !

Ligging :

Residentie Ter Brugge is gelegen nabij centrum Ruiselede en ligt langs de Bruggestraat, nabij alle stedelijke voorzieningen in Ruiselede. In de onmiddellijke omgeving zijn winkels, banken, scholen, openbaar vervoer, … op wandelafstand aanwezig.

Indeling :

We komen in de inkomhal binnen. Deze leidt naar de ruime woonkamer (4,20 x 7,75m) met zit- en eetplaats. Naast de woonkamer komen we in de volledig ingerichte open keuken (2,35 x 3,25m) met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, vaatwas en spoelbak. Naast de keuken vinden we de berging/wasplaats met aansluitingvoor wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers resp. v. 3,55 x 4,98m en 4,26 x 4,35m, een badkamer met ligbad en douche. Verder is er nog een apart toilet met handenwasser. 

Terrassen : Er zijn 2 terrassen. De terrassen zijn zowel vooraan als achteraan gesitueerd waardoor er op elk moment van de dag van de zon kan genoten worden.

Staanplaats: er zit een staanplaats inbegrepen in de prijs! Tot slot is er een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging. 

Enkele pluspunten :

- Hedendaagse architectuur (strakke en moderne uitstraling);
- 2 slaapkamers - 2 terrassen;
- Energiezuinige appartement;
- Kwaliteitsvolle en hoogstaande afwerking met duurzame materialen;
- Verkoop onder regist

Neem contact op