Appartement te koop

995000€

4 slaapkamers 379 vierkante meters

Immoweb code : 11087618
Immoweb code : 11087618

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
379 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Duplex met 4 slaapkamers, tuin en parkeerplaats

Brussel - Anderlecht - Gelegen in de voormalige School van Dierenartsen, in een rustige en bosrijke privé-omheining van 3,5 hectare, biedt Barnes Brussel u deze prachtige duplex met tuin aan. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 379 m² is dit atypische appartement als volgt samengesteld: op het gelijkvloers, een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, een grote lichtrijke woonkamer in glad beton van ongeveer 80m² met een zeer hoog plafond (4,20m), een eetkamer, een volledig uitgeruste open keuken, een kleine woonkamer met open haard, een bureau, tot slot een polyvalente ruimte met mezzanine.
Op het gelijkvloers: de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer, drie andere slaapkamers en een aangrenzende douchekamer, een t echnische ruimte en wasruimte.
Diversen: de site heeft sinds 2007 langdurige renovaties ondergaan, de gevels zijn geklasseerd en de historische buitenkenmerken zijn perfect bewaard gebleven (geen onroerende voorheffing vanwege de monumentenlijst), dubbele beglazing, individuele condensatieketel op gas, EPC D. Aparte ingang die de mogelijkheid van een vrij beroep kan laten.
Een zeldzaam en uitzonderlijk pand om te ontdekken!

Neem contact op