Appartement te koop

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10731211
Immoweb code : 10731211

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Nabijheid Vergoteplein - Terras met uitzonderlijk uitzicht

Op de grens van Sint-Lambrechts-Woluwe, op een steenworp afstand van het Vergoteplein, wacht er een elegant en licht appartement op u. Gelegen op de 7e verdieping, biedt het een uitzonderlijk uitzicht vanaf zijn panoramisch terras.

Binnen leidt een gastvrije inkomhal naar een royale woonkamer, badend in natuurlijk licht, ideaal voor ontspannende momenten of gezelligheid. De uitgeruste keuken heeft een balkon, wat zorgt voor de perfecte ruimte voor zonnige ochtenden of zachte avonden.

Het appartement biedt ook een nachthal, een apart toilet voor meer comfort, en een goed ontworpen badkamer met een geïntegreerde wasruimte, wat een vleugje gemak toevoegt aan uw dagelijks leven.

Daarnaast leiden twee ruime slaapkamers (15 en 13m²) naar een achterterras, onthullend adembenemend uitzicht op het stedelijk landschap van Brussel, waardoor elke zonsopgang en zonsondergang absoluut onvergetelijk wordt.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem dan contact op met Mahssa op 0485 40 30 51 or make an appointment online at https://calendly.com/mahssa-immo/visite-reyers-122
***beschrijvend met indicatieve en informatieve waarde, en niet contractueel***

Neem contact op