Appartement te koop

2 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 10748394
Immoweb code : 10748394

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/05/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Josaphatpark - duplex GLV met tuin - kleine mede-eigendom -

Gevestigd in het hart van een dynamische buurt, vlakbij het Josaphatpark en het charmante Prévost-Delaunay plein, ontdek dit uitzonderlijk gerenoveerde duplex appartement op het gelijkvloers, gelegen in een karaktervol gebouw. Het gebouw, volledig vernieuwd in 2020, werd in 2023 afgerond met renovatie- en isolatiewerken aan de achtergevel, wat zorgt voor optimaal comfort.

Het appartement biedt, op de hoofdverdieping, een inkomhal met vestiaire en apart toilet, een slaapkamer met aangrenzende doucheruimte, een open keuken die zeer goed is uitgerust, evenals een woon/eetkamer die uitkomt op een achterterras dat naar de tuin leidt. Een mooie trap leidt naar de onderverdieping waar zich een nachthal met ingebouwde kasten bevindt, een kelder/bijkeuken, een slaapkamer met directe toegang tot de tuin, een ruime kleedkamer en een badkamer met toilet.

De meters zijn geïndividualiseerd, de ketel werkt op gas en de elektriciteit voldoet aan alle geldende normen. Als kers op de taart is er een speciale fietsenstalling beschikbaar.

Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in een omgeving die perfect de charme van het verleden en moderniteit combineert, op een steenworp afstand van het Josaphatpark en alle stedelijke faciliteiten. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met Mahssa op 0485403051 of maak online een afspraak op https://calendly.com/mahssa-immo/visite-jan-stobbaerts-94-00
***beschrijving met een indicatieve en informatieve waarde, en niet bin

Neem contact op