Appartement te koop

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 10758663
Immoweb code : 10758663

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Demolder/Elisabeth - klein gebouw met karakter

Gelegen in de wijk Elisabeth/Eugène Demolder, staat dit prachtige appartement van 92m2 (volgens het EPC) op u te wachten. Genesteld op de eerste verdieping van een mooi herenhuis uit 1905, onthult dit appartement de charme en geschiedenis van een eclectische architectuur. Het ontbreken van een lift benadrukt zijn authenticiteit en versterkt zijn onderscheidend karakter.

Zodra u de drempel oversteekt, zult u meteen verkocht zijn. De gastvrije woonkamer leidt naar een lichte eetkamer dankzij het elegante boograam. De keuken, zowel modern als volledig uitgerust, belooft onvergetelijke culinaire momenten.

Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan er één is voorzien van een ingebouwde dressing. De badkamer is compleet met een toilet en voor extra functionaliteit is er een wasruimte op de tussenverdieping (lager niveau), toegankelijk vanuit het appartement via een trap.

Een extra voordeel: het gebouw is voorzien van individuele meters voor gas, water en elektriciteit, wat zorgt voor een onafhankelijk beheer van uw verbruik.

Mis deze uitzonderlijke kans niet! Voor het regelen van een bezichtiging of het verkrijgen van meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met Mahssa op 0485403051 of maak online een afspraak via https://calendly.com/mahssa-immo/visite-princesse-elisabeth-16
***De beschrijving is indicatief en informatief, niet contractueel**

Neem contact op