Appartement te koop

2 slaapkamers

Immoweb code : 10879078
Immoweb code : 10879078

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Josaphat Park - EPC C - kleine mede-eigendom

Genesteld in het hart van een bruisende wijk, vlakbij het Josaphatpark en het charmante Prévost-Delaunayplein, ontdek dit uitzonderlijk gerenoveerde appartement, gelegen op de bel-etage van een karaktervol gebouw. Het gebouw, volledig gerenoveerd in 2020, werd afgerond met renovatie- en isolatiewerken aan de achtergevel in 2023, wat zorgt voor optimaal comfort.

Het appartement opent zich op een gastvrije inkomhal die leidt naar een prachtig uitgeruste open keuken. De lichte woonkamer, voorzien van twee balkons, biedt een ideale ontspanningsruimte. Een nachthal, een apart toilet, een badkamer en een wasruimte maken de leefruimtes compleet. Het appartement heeft ook twee ruime slaapkamers.

Alle meters zijn individueel, de individuele verwarmingsketel werkt op gas en de elektriciteit is conform. Een kelder en een fietsenstalling maken dit mooie geheel compleet.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een plek die de charme van het oude en het moderne comfort prachtig combineert, vlakbij het Josaphatpark en alle stedelijke voorzieningen. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, aarzel niet om contact op te nemen met Mahssa op 0485403051 of maak direct een afspraak online via https://calendly.com/mahssa-immo/visite-jan-stobbaerts-94-2

***Beschrijving met indicatieve en informatieve waarde, en niet bindend***

Neem contact op