Appartement te koop

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11025294
Immoweb code : 11025294

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Josaphat Park - gerenoveerd - kleine mede-eigendom - EPC C

Genesteld in het hart van een dynamische wijk, vlakbij het Josaphat Park en het charmante Prévost-Delaunay plein, ontdek dit uitzonderlijk gerenoveerde appartement, gevestigd op de prachtige verdieping van een karaktervol gebouw. Het gebouw, volledig vernieuwd in 2020, werd afgerond met renovatie- en isolatiewerkzaamheden aan de achtergevel in 2023, wat een optimaal comfort garandeert.

Dit charmante appartement zal u verleiden vanaf de eerste stap in de entreehal, waar een apart toilet en een praktische vestiaire u verwelkomen. Het hart van het huis is een open keuken, hoogwaardig uitgerust, ideaal voor gezellige momenten. Aangrenzend nodigt een lichte en gezellige leefruimte u uit om te ontspannen.

De buitenruimte blijft niet achter met een intiem terras van 6m², perfect om te genieten van de mooie dagen. Een wasruimte en een fietsenstalling bieden extra gemakken.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een eerste aan de straatkant en een tweede, rustigere aan de achterkant, met een vrij uitzicht. Alle meters zijn individueel, de verwarming is op gas en de elektriciteit is conform de normen. Een kelder maakt dit mooie geheel compleet.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een plek die perfect de charme van het oude en het comfort van het moderne combineert, dicht bij het Josaphat Park en alle stedelijke voorzieningen. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, aarzel niet om Mahssa te contacteren op 0485403051.

Neem contact op