Appartement te koop

215000€

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 11081106
Immoweb code : 11081106

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ontdek dit prachtige 2-slaapkamer appartement met balkon te…

We zijn enthousiast om ons nieuwste aanbod te presenteren, een ruim en lichtrijk appartement gelegen op de tweede verdieping van een mede-eigendom van 4 appartementen. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een comfortabele en lichtrijke leefruimte. De volledig uitgeruste keuken met elektrisch fornuis, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet, draagt bij aan het gemak en comfort van deze woning. Het appartement beschikt verder over twee gezellige slaapkamers, perfect voor een gezin of als investeringsmogelijkheid.

De locatie, in de nabijheid van het Josaphatpark, voegt een extra dimensie toe aan dit aanbod. De centrale ligging biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen, openbaar vervoer (bus, tram, trein) en diverse recreatiemogelijkheden.

Enkele bijzonderheden van het appartement zijn onder andere: EPC E (kWh PE/225 m²/jaar), conform elektriciteitsnetwerk, vloeren in laminaat en tegels, individuele centrale verwarming op aardgas, houten raamprofielen met dubbele beglazing, onroerende voorheffing in aanvraag, geen gemeenschappelijke kosten, woonverzekering €230 jaarlijks, aparte bergruimte en geen lift.

Of u nu een investeerder bent op zoek naar een rendabele vastgoedbelegging of een gezin dat op zoek is naar een comfortabele thuisbasis, dit appartement biedt een uitstekende kans. Neem gerust contact met ons op voor meer details of om een bezichtiging te regelen. Ons toegewijde team staat paraat om u te begeleiden bij elke stap van het aank…

Neem contact op