Appartement te koop

225000€

1 slaapkamer 56 vierkante meters

Immoweb code : 11312760
Immoweb code : 11312760

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
56 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Colignon/Sint-Maria - Karaktervol gebouw - Gerenoveerd (2023

Gelegen nabij het Colignonplein en de Koninklijke Sint-Mariakerk, beschikt dit karakteristieke gebouw, voorheen een herenhuis herzien in Beaux-Arts stijl, over een elegante koetspoort. Het vastgoedcomplex omvat acht eenheden, waaronder een kantoor, een huis met tuin aan de achterzijde, twee appartementen met één slaapkamer en vier studio's.

De woningen zijn zorgvuldig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen zoals halfmassief eikenhout voor de vloeren en zeer goed uitgeruste keukens in notenhout. Elke eenheid geniet van veel natuurlijk licht en is uitgerust met een eigen gasboiler en aparte meters voor gas, water en elektriciteit, wat helpt om de gemeenschappelijke kosten laag te houden.

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping links, bestaat uit een hal, een apart toilet, een woon/eetkamer met een volledig uitgeruste open keuken, een moderne doucheruimte en een slaapkamer. Het omvat ook een kelder waar alle aansluitingen voorzien zijn om een wasruimte te installeren.

De ruime entree met koetspoort vergemakkelijkt het stallen van fietsen.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, gelieve contact op te nemen met Mahssa op 0485403051 of maak direct een afspraak via deze link: https://calendly.com/d/cky3-dsc-k9x/rogier-215-studios-et-appartements
***Deze beschrijving is indicatief en informatief en niet contractueel.***

Neem contact op