Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11328665
Immoweb code : 11328665

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Net gerenoveerd hoekappartement

In een kleinschalig gebouw met slechts 4 units, en met de mooie, brede Schotense vaart iets verderop in je straat, vind je hier op de eerste en bovenste verdieping een fijn, instapklaar appartement met een garagebox die optioneel aan te kopen is (€25.000). Je stapt er binnen in de centrale inkomhal, waar je een apart gastentoilet hebt. De mooie, lichtgrijze XL-tegel die je hier ziet, loopt naadloos door tot in de leefruimte en de keuken ernaast, waardoor de ruimtes nog groter lijken…

Die leefruimte mag je met z’n 34 m² gerust riant noemen, met heel veel plaats voor een salon, een eethoek en zelfs nog een bureauhoekje. Dankzij de hoekligging en de grote ramen trek je hier heel wat licht binnen, en kijk je hier gedeeltelijk uit op hetgroene park.
Links vooraan, aan de straatkant, heb je de keuken, die met z’n L-vorm enorm praktisch en ook volledig geïnstalleerd is. Je hebt hier een elektrisch vuur, een dampkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast met 3 diepvriesvakken en heel wat kastruimte.

Weer in de hal, heb je nog de moderne badkamer met XL-tegel in marmerlook, een inloopdouche, lavabo met onderkast en een groot raam, waardoor je hier veel licht én verluchting hebt.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde, waarvan beide met een authentieke blokjesparket. De kamers kijken uit op de grote lichte veranda/overdekt terras, dat je via de rechtse slaapkamer betreedt.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12412/

Neem contact op