Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 68 vierkante meters

Immoweb code : 11343733
Immoweb code : 11343733

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement (68 m²) met 2 slaapkamers en zuid-we

Instapklaar appartement (68 m²) met 2 slaapkamers en zuid-west-georiënteerd terras (4 m²) in Schoten.
Het pand is centraal gelegen op wandelafstand van de Bredabaan, wat het een ideale locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Verder geniet je met de wagen van een vlotte verbinding tot de snelweg en bevindt er zich een velo-station op 700 meter.
Het ideale startersappartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 3 hoog. Enkele jaren geleden is het volledig gerenoveerd, waardoor je hier zonder zorgen je intrek kan nemen. De elektriciteit is conform.
Je komt binnen in de centrale hal, die voor de verbinding zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de woonkamer met open keukenhoek, goed voor een oppervlakte van zo’n 32 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort. Centraal treffen we de badkamer (5 m²), die voorzien is van een douchecabine, wc en lavabomeubel.Ook heb je ruimte om een was- en droogmachine te plaatsen. De 2 slaapkamers zijn 11 m² en 18 m² groot en vanuit de kleinste heb je toegang tot het terras (4 m²) met zuid-west-oriëntatie. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut aan de hand van ingemaakte kasten in de hal, slaapkamers en woonkamer.Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bruikbare vloeropp. 68 m² ref.: bruikbare vloeropp. EPC-certificaten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op