Appartement te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 10902849
Immoweb code : 10902849

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Verkoop onder het BTW-stelsel
Ontdek dit prachtige gelijkvloers appartement in hedendaagse stijl in een gloednieuwe constructie, gelegen in het hart van Berchem-Sainte-Agathe. Verscholen in een rustige, doodlopende straat biedt dit 3-slaapkamerappartement een idyllische leefomgeving voor jou en je familie.
De kamers, met een oppervlakte van 15, 11 en 9 m², zijn ontworpen om een comfortabele en privé leefruimte te bieden. Natuurlijk licht vult elk hoekje van het huis, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.
De locatie van de "Weiland"-residentie is uitzonderlijk. Een groen weiland omringt het gebouw en biedt een adembenemend uitzicht op een onbebouwd gebied. Stel je voor dat je ontspannende momenten beleeft op je eigen terras terwijl je geniet van de schoonheid van de omliggende natuur. De bijbehorende tuin is perfect voor tuinliefhebbers of gezinnen met kinderen die ruimte nodig hebben om buiten te spelen.
Het appartement is uitgerust met moderne voorzieningen die het comfort van het leven verbeteren, zoals een dubbel luchtcirculatiesysteem en een individuele gasboiler. De smaakvol ingerichte open keuken biedt een ideale ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en samen te komen met familie of vrienden.
Energie-efficiëntie is een essentieel aspect van deze residentie, met een energieklasse B+. Dit resulteert in een verminderd energieverbruik en dus in lagere energiekosten.
De ruime woonkamer van 38 m² is de perfecte plek om te ontspannen en u

Neem contact op