Appartement te koop

850000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10902850
Immoweb code : 10902850

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Ontdek dit prachtige penthouse met 3 slaapkamers, ideaal gelegen in het hart van Berchem-Sainte-Agathe, en biedt een ongeëvenaarde levenservaring. Gelegen op de top van dit prachtig gebouw van 3 verdiepingen, onderscheidt dit penthouse zich door zijn panoramisch terras van 80 m², dat een adembenemend uitzicht biedt op de Hoogveld-weide, een beschermd en onbebouwd groengebied.
De drie ruime slaapkamers, waaronder een ouderlijke suite met een eigen badkamer, zijn ontworpen om iedereen een comfortabele persoonlijke ruimte te bieden. Natuurlijk licht overspoelt het interieur en creëert een warme en uitnodigende sfeer.
De locatie van deze residentie is uitzonderlijk, met zeldzame rust in het hart van de stad. Stel je voor dat je ontspannen momenten beleeft op je eigen terras en geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht.
Dit penthouse is uitgerust met moderne voorzieningen die je comfort verbeteren (dubbele luchtverversing) en er is een budget beschikbaar voor het aanpassen van de keuken volgens jouw smaak en behoeften.
Energie-efficiëntie is een prioriteit in deze residentie, met een eersteklas energieclassificatie. Dit zal resulteren in besparingen op je energiefacturen.
De ruime woonkamer van 38 m² biedt tal van mogelijkheden voor het creëren van jouw ontspanningsruimte, eetkamer of persoonlijke werkhoek.
De ouderlijke suite met directe toegang tot het terras en een eigen badkamer biedt een oase van rust waar je in alle privacy kunt ontspannen.
Voor j

Neem contact op