Appartement te koop

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 11075769
Immoweb code : 11075769

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Ruim en Comfortabel 1-Slaapkamer appartement op de hoogste verdieping.
Ontdek uw nieuwe thuis in dit prachtige 1-slaapkamer appartement, gelegen in een klein gebouw op de hoogste verdieping. Dit pareltje straalt comfort en sereniteit uit en heeft veel te bieden aan de toekomstige eigenaar.
Kenmerken:
- Ruimte en comfort: Ooit was dit een 2-slaapkamer appartement maar het is nu omgevormd tot een ruim en comfortabel 1-slaapkamer appartement. Dit betekent dat u profiteert van extra leefruimte en opslag mogelijkheden, waardoor het perfect is voor singles, koppels of zelfs kleine gezinnen.
- Overvloedig lichtinval: Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht in elke hoek van het appartement. De grote ramen zorgen ervoor dat u kuntontspannen in een lichtrijke en uitnodigende sfeer, ongeacht het tijdstip van de dag.
- Perfecte staat: Dit appartement is met liefde onderhouden en verkeert in perfecte staat. U hoeft zich geen zorgen te maken over renovaties of reparaties; u kunt gewoon verhuizen en genieten van uw nieuwe woonruimte.
- Rustige locatie: Gelegen in een rustige buurt, is dit appartement een oase van rust weg van de drukte van de stad. U kunt hier genieten van de sereniteit en kalmte die u verdient na een drukke dag.
- Nabijheid van Openbaar Vervoer : Voor degenen die graag reizen of de stad willen verkennen, bevindt dit appartement zich op slechts enkele stappen van het openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk om overal naartoe te gaan zonder ged

Neem contact op