Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11323331
Immoweb code : 11323331

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

RIANT HOEKAPPARTEMENT (134 m2) MET ZICHT OP DE SMEDENPOORT

Ontdek dit prachtige hoekappartement van 134 m², gepresenteerd door Albert Loppem, en omarm de luxe van zijn locatie nabij het betoverende historische centrum van Brugge.

Met zijn gunstige ligging net buiten de stadspoorten van Brugge, blijft het centrum op loop- of fietsafstand bereikbaar, terwijl openbaar vervoer, supermarkt, bakker en slager zich allemaal op een steenworp afstand bevinden, binnen een straal van 500 meter!

Dankzij de strategische hoekligging en de grote, recent vernieuwde ramen, baadt dit appartement in een overvloed aan natuurlijk licht, zonder het risico van oververhitting. Plus, met de gerenoveerde keuken, badkamer en toilet, wacht hier slechts een laatste finishing touch met een frisse lik verf om het tot jouw perfecte thuis te maken!

Stap binnen en ontdek een ruime inkomhal met ingebouwde kasten, een prachtige en lichte woonkamer met massief blokjesparket, een aangrenzend terras om te genieten van het buitenleven, een vernieuwde keuken die klaarstaat om je culinaire avonturen te inspireren, een handige berging met wasmachineaansluiting, een afgesloten binnenkoer die dienst doet als extra opslagruimte, drie slaapkamers met mogelijkheid tot het plaatsen van een dubbel bed, een gerenoveerde badkamer met inloopdouche en een vernieuwd toilet. En voor het gemak is er ook nog een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw!

Als klap op de vuurpijl heeft dit appartement een indrukwekkende EPC-waarde van slechts 140 kWh/(m² jaar)!

Waar wacht je nog o

Neem contact op