Appartement te koop

175000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11407035
Immoweb code : 11407035

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Uiterst centraal gelegen appartement met drie balkons

Op slechts 850 meter van de Smedenpoort, waar het levendige stadscentrum van Brugge begint, bevindt zich dit op te knappen appartement op de tweede verdieping van residentie Zanekin. De ligging in Sint-Andries is werkelijk uitstekend, vlakbij diverse handelszaken, scholen en belangrijke invalswegen. Ook een vlotte verbinding met het openbaar vervoer is gegarandeerd door de nabijheid van het station van Brugge en een bushalte op wandelafstand.

Dit centraal gelegen appartement biedt tal van mogelijkheden en is ideaal voor wie zijn nieuwe stek verder naar eigen smaak wil inrichten. Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal met een gastentoilet. De gezellige woonkamer en de geïnstalleerde keuken hebben elk toegang tot een eigen balkon. Naast de keuken is er een handige berging met aansluiting voor de wasmachine. Verder zijn er twee volwaardige slaapkamers, waarvan één met toegang tot het derde balkon. Bovendien is er centrale verwarming op aardgas en werd er al een condensatieketel voorzien. Dankzij de verschillende oriëntaties van de buitenruimtes, kunt u op elk moment van de dag genieten van een plekje in de zon. 

Voor uw parkeergemak is er op het gelijkvloers een overdekte autostaanplaats/garage met een vernieuwde toegangspoort beschikbaar. Deze overdekte autostaanplaats/garage wordt verkocht voor €20.000,00.

Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)50 72 02 72 of per mail naar desi...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op